Samsun’da 100 İşçi Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Başvurdu

Samsun’da 100 İşçi Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Başvurdu

Samsun’un Kavak ilçesinde bir tekstil firmasında yemek sonrası mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye başvuran 100 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Samsun'un Kavak ilçesinde bulunan bir tekstil firmasında, akşam yemeğinde mantarlı tavuk sote ve makarna yiyen yaklaşık 100 işçi, akşam saatlerinde mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle rahatsızlandı. Olayın ardından işçiler, kendi imkanlarıyla Kavak Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastaneye başvuran işçilerin çoğu, yapılan tedavilerin ardından taburcu edilirken, hastanede tedavisi süren bazı işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ZEHİRLENME İHTİMALİ ÜZERİNE İNCELEMELER BAŞLATILDI

Yetkililer, işçilerin gıda zehirlenmesine yol açan yemekten şüpheleniyor. Şu anda olayla ilgili resmi bir soruşturma başlatılmamış olsa da, gıda kaynaklı zehirlenme ihtimali üzerine çalışmalar devam ediyor. Yemeklerin güvenliğiyle ilgili ön inceleme yapıldığı bildirildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastaneye başvuran işçilerin sağlık durumları genellikle iyi olduğu belirtilirken, bazı işçilerin tedavilerinin sürdüğü kaydedildi. Hastane yetkilileri, gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine gelen başvurularla ilgili gerekli tüm tıbbi müdahalelerin yapıldığını belirtti.

"Samsun’da 100 İşçi Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Başvurdu" haberi, 05 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir.

Ayla Karadere Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.