Herkes tavuk zannedip yiyor!Karnabaharı birde böyle deneyin

Herkes tavuk zannedip yiyor!Karnabaharı birde böyle deneyin

Yeniden keşfedin: Karnabaharın lezzetli dönüşümü! Pratik fırın tarifiyle karnabaharı herkes sevecek. Lezzet dolu detaylar için okumaya devam edin!

Karnabahar sevmeyenleri bile büyüleyen bir tarifle karşınızdayız! Fırında bütün karnabahar, özel sosuyla birleşerek sofralarınıza lezzet ve pratiklik katıyor. Detaylar için okumaya devam edin!

Bu pratik ve lezzetli tarifle, karnabaharın sevilmeyen yüzüne bir dönüş yapabilirsiniz! İşte fırında bütün karnabahar tarifi:

1. Karnabaharı yıkayın ve yeşil yapraklarını kesin. Tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın.
2. Fırın tepsisine haşlanmış karnabaharı yerleştirin.
3. Sos için zeytinyağı, tuz, soya sosu, baharatlar ve sarımsağı karıştırın, karnabaharın üzerine sürün.
4. Baharatlı yağ ile karıştırılmış haşlanmış nohutları tepsiye yayın.
5. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin.
6. Yoğurt, sarımsak ve tuz karışımını hazırlayın.
7. Üst sos için yeşillikleri, limon suyu, sirke ve sarımsağı karıştırın.
8. Servis tabağına yoğurdu yayın, üzerine karnabaharı yerleştirin ve üstüne ekşi sosu gezdirin.

Bu tarif, karnabaharın herkesin favorisi olacak lezzetli bir yemeğe dönüşmesini sağlayacak!

"Herkes tavuk zannedip yiyor!Karnabaharı birde böyle deneyin" haberi, 20 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.